6.3.2013

006 - And the winner is...

Nyt sitten rumpujen pärinää! Kouluni vaihtovalinnat on tehty! Tämä tosin tapahtui monta päivää alkuperäisestä aikataulusta myöhässä, mutta ei se mitään, uutiset olivat hyvät!
Lähden nimittäin tänne syksyllä:

Lähde
Pääsin ykkösvaihtoehtooni, eli Ritsumeikan Asia Pacific Universityyn! Ko. koulu sijaitsee Japanissa, Kyûshûn saarella, Beppun kaupungissa. Faciliteetit sijaitsevat niemellä n. 300m korkuisella mäellä, 12 kilometria Beppun kaupungista. Koulu on vuosituhannen vaiheessa perustettu ja noin puolet opiskelijoista on ulkomaalaisia. Paikka tarjoaa todella laajan valikoiman kursseja englanniksi ja vaikuttaa muutenkin ihan laadukkaalta lafkalta. Tässäpä pari netistä poimittua kuvaa itse lafkasta sekä ympäröivästä Beppun kaupungista:

Lähde
Lähde
Lähde
Nyt sitten vain odottelemaan vaihtoon liittyviä dokumentteja, niin suuri paperisota saa alkaa. Japanilaiset kuulemma ovat innokkaita byrokratian kannattajia....
Sain eilen muitakin hyviä uutisia! Nimittäin ensimmäisen oman alan työhaastattelukutsun eräältä ruotsalaiselta firmalta (ei Ikea ;P). Nopeaa toimintaa, kun kutsu tuli alle viikon päästä työhakemuksen lähetyksestä, haastattelukin jo ensi viikolla. Tämän lisäksi edellisessä postauksessa mainitut siteet ovat lähteneet toimitukseen ja viimeistään maanantaina saapuvat tänne. Good stuff!

2 kommenttia:

  1. Aika paha, just ite valmistuin ja päädyin pois tuolta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaa APU:sta? Hei hienoo! :) Oliko hyvä paikka? Ehditkö pitkäänki siellä olla?

      Poista